SYLWESTER 2014 Z ZESPOŁEM KAPRYS

Menu Sylwestrowe

Przystawka

Zupa krem z borowika podana z grzankami .

Kolacja

Polędwiczki w sosie z zielonym pieprzem i kluseczkami gnocchi

z sałatką z pora ,marchew z chrzanem i białą kapustą

Zimna płyta

Deska mięs pieczonych , wędlin dymionych , serów i marynat rolada szpinakowa , rożki szynkowe z chrzanem, kebabcziczi z ostrym sosem

nadziewane pieczarki , śledzik z cebulką , pierś kurczaka z brzoskwinią

sałatka z krewetkami , sałatka z rukoli ,

Kolacja II

Pieczony ziemniak z dipem serowo-czosnkowym z

grillowanymi pałkami z kurczaka

Kolacja III

Gulasz z dzika

Szwedzki stół

Kawa , herbata , ciasto ,owoce

Gołąbki z karpia w sosie pomidorowym

Łosoś na szpinaku

Koreczki koktajlowe

Zupa kremowa

Alkohol i Napoje

Przywitanie Nowego Roku lampką szampana .

Wódka 0,5 litra na parę .

Woda i napoje niegazowane w dzbankach 1 litr na osobę.

cena 400 zł od pary