SYLWESTER 2012

Zajazd pod Borem

Menu Sylwestrowe

Przystawka:

Pasztet z żurawiną

Kolacja:

Polędwiczki wieprzowe w sosie borowikowym

Ziemniaczki opiekane

Bukiet warzyw gotowanych

Zimna płyta:

Deska mięs pieczonych, wędlin dymionych, serów i marynat

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Sałatka grecka, włoska i z kurczakiem

Rożki szynkowe z musem chrzanowym

Rolada szpinakowa

Galaretka drobiowa

Polędwiczki w galarecie

Kebabcziczi (paluszki wieprzowe) w pikantnym sosie

Śledź w oleju, po cygańsku i w śmietanie

Terrina z karpia faszerowana pieczarkami

Pieczony łosoś na liściach sałaty

Pomidory w sosie czosnkowym

II kolacja:

Ragout (gulasz) z dzika

III kolacja:

Barszcz z krokietem

Stół szwedzki

Kawa, herbata, ciasto, owoce

Tortellini w sosie pomidorowym

Szczupak w sosie śmietanowym

Sum pieczony w całości

Alkohol i napoje:

Przywitanie nowego roku lampką Szampana

Wódka 0,5L na parę

Napoje 0,4L na osobę

Wspaniała atmosfera oraz dobra muzyka

Cena 300zł od pary

Zapraszamy od godz. 19.00

Oferujemy rabat noclegowy w wysokości 50%